Kipfricassee, sarladaise aardappelen en broccoli met spinaziecrème

Allergens: Milk, Gluten, Sulphites

Ingrediënten: Krieltjes 27,3%, gevogelte 27,3%, broccoli 14,8%, room 13,7% (MILK), spinazie 4,9%, rode uien 3,7%, gerookte reuzel, bloem (GLUTEN), boter (MILK), peterselie, witte roux (GLUTEN), olijfolie, zout, kippenbouillon (SULPHITES), witte peper

Valeurs nutritionnelles pour/Voedingswaarden per 100g : Graisses totales/Vet totaal: 7,9 g, dont saturées/Waarvan verzadigd: 4,3 g; Glucides/Koolhydraten: 7,1 g, dont sucres/Waarvan suikers :1,2 g; Energies (Kcal):136 ; Fibres/Vezels: 1,4 g; Protéines/Eiwit: 8,5 g; Sel/Zout:0,3 g.

 Met grote zorg bereid in een keuken die selderij, glutenbevattende granen, noten, melk, weekdieren, schaaldieren, sesam, sojabonen, mosterd, arachiden , pinda’s, seieren en, vis verwerkt